Do konce akce zbývá
Rychlá poptávka
Opel Astra

ZÍSKEJTE DALŠÍ BENEFITY

Vybrané originální příslušenství Opel
Vybrané originální příslušenství Opel se slevou až 50 %
Financování s 0% navýšením
Financování s 0% navýšením(1)
Pětiletá záruka zdarma
Pětiletá záruka zdarma(2)

Poptejte tento vůz.

Zcela nezávazně.

Pro exkluzivní nezávaznou nabídku na tento model od Vašeho autorizovaného dealera Opel vyplňte, prosím, uvedený formulář.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování vašich výše uvedených osobních údajů probíhá v souladu se směrnicí GDPR a dále v souladu s platnou právní úpravou zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vaše uvedené osobní údaje, kterými jsou vaše jméno, příjmení, telefon, e-mail, popř. adresa budou výhradně použity ke kontaktu vybraného autorizovaného dealera Opel za účelem poskytnutí služeb (čl. 6 Zákonnost zpracování, odst. 1, písmeno f), oprávněného zájmu, směrnice GDPR). Účelem zpracování těchto údajů může být: realizace testovací jízdy, vypracování nabídky na vozidlo či související služby.
Podrobné informace o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů.

POŘIĎTE SI VŮZ OPEL ZA VELKOODBĚRATELSKOU CENU

se slevou až 23 %

Opel ADAM

Zobrazit Opel ADAM
se slevou až 15 %

Opel Corsa

Zobrazit Opel Corsa
se slevou až 18 %

Opel Crossland X

Zobrazit Opel Crossland X
se slevou až 17 %

Opel Mokka X

Zobrazit Opel Mokka X
se slevou až 21 %

Opel Astra Classic

Zobrazit Opel Astra Classic
se slevou až 16 %

Opel Astra

Zobrazit Opel Astra
se slevou až 18 %

Opel Zafira

Zobrazit Opel Zafira
se slevou až 16 %

Opel Grandland X

Zobrazit Opel Grandland
se slevou až 21 %

Opel Insignia

Zobrazit Opel Insignia
se slevou až 23 %

Opel Vivaro

Zobrazit Opel Vivaro
se slevou až 25 %

Opel Movano

Zobrazit Opel Movano
Budoucnost patří všem © 2018 Opel    WWW.OPEL.CZ
Kombinovaná spotřeba a emise CO2: 3,3–7,6 l/100 km, 88–153 g/km.
(1) Platí pro vybrané produkty OPEL FINANCE. Více na www.opel.cz nebo u prodejce vozů Opel.
(2) Dvouletá výrobní zákonná a dále tříletá smluvní záruka.