Opel Astra Prémiové technologie ještě dostupnější.

Opel Astra
již za 361 900 Kč
Adaptivní světlomety IntelliLux LED Matrix
Adaptivní světlomety IntelliLux LED Matrix
Unikátní ergonomická přední sedadla AGR
Unikátní ergonomická přední sedadla AGR
Zadní parkovaci kamera
Zadní parkovaci kamera

Poptejte tento vůz.

Zcela nezávazně.

Pro exkluzivní nezávaznou nabídku na tento model od Vašeho autorizovaného dealera Opel vyplňte, prosím, uvedený formulář.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování vašich výše uvedených osobních údajů probíhá v souladu se směrnicí GDPR a dále v souladu s platnou právní úpravou zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vaše uvedené osobní údaje, kterými jsou vaše jméno, příjmení, telefon, e-mail, popř. adresa budou výhradně použity ke kontaktu vybraného autorizovaného dealera Opel za účelem poskytnutí služeb (čl. 6 Zákonnost zpracování, odst. 1, písmeno f), oprávněného zájmu, směrnice GDPR). Účelem zpracování těchto údajů může být: realizace testovací jízdy, vypracování nabídky na vozidlo či související služby.
Podrobné informace o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů.

AKČNÍ NABÍDKA MODELŮ OPEL

Osobní vozy

Opel ADAM

již za 279 900 Kč
Opel ADAM

Opel Corsa

již za 236 900 Kč
Opel Corsa

Opel Combo Life

již za 339 900 Kč
Opel Combo Life

Opel Crossland X

již za 314 900 Kč
Opel Crossland X

Opel Mokka X

již za 387 900 Kč
Opel Mokka X

Opel Astra

již za 361 900 Kč
Opel Astra

Opel Zafira

již za 520 700 Kč
Opel Zafira

Opel Grandland X

již za 489 900 Kč
Opel Grandland

Opel Insignia

již za 679 900 Kč
Opel Insignia

Užitkové vozy

Opel Combo Van

již za 288 720 Kč*
Opel Combo Van

Opel Vivaro

již za 510 300 Kč*
Opel Vivaro

Opel Movano

již za 485 100 Kč*
Opel Movano
Budoucnost patří všem © 2018 Opel    WWW.OPEL.CZ
Kombinovaná spotřeba a emise CO2: 3,3–7,6 l/100 km, 88–153 g/km.
* Uvedená cena je bez DPH.
Zobrazené nebo zmíněné modely nebo prvky mohou obsahovat výbavy za příplatek.