Opel MovanoNení velkých úkolů.

Opel Movano
Již od 485 100 Kč*

Poptejte tento vůz.

Zcela nezávazně.

Pro exkluzivní nezávaznou nabídku na tento model od Vašeho autorizovaného dealera Opel vyplňte, prosím, uvedený formulář.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování vašich výše uvedených osobních údajů probíhá v souladu se směrnicí GDPR a dále v souladu s platnou právní úpravou zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vaše uvedené osobní údaje, kterými jsou vaše jméno, příjmení, telefon, e-mail, popř. adresa budou výhradně použity ke kontaktu vybraného autorizovaného dealera Opel za účelem poskytnutí služeb (čl. 6 Zákonnost zpracování, odst. 1, písmeno f), oprávněného zájmu, směrnice GDPR). Účelem zpracování těchto údajů může být: realizace testovací jízdy, vypracování nabídky na vozidlo či související služby.
Podrobné informace o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů.

AKČNÍ NABÍDKA MODELŮ OPEL

Osobní vozy

Opel ADAM

již od 279 900 Kč
Opel ADAM

Opel Corsa

již od 236 900 Kč
Opel Corsa

Opel Crossland X

již od 339 900 Kč
Opel Crossland X

Opel Mokka X

již od 377 900 Kč
Opel Mokka X

Opel Astra

již od 329 900 Kč
Opel Astra

Opel Zafira

již od 462 900 Kč
Opel Zafira

Opel Grandland X

již od 479 900 Kč
Opel Grandland

Opel Insignia

již od 569 900 Kč
Opel Insignia

Užitkové vozy

Opel Vivaro

již od 432 890 Kč*
Opel Vivaro

Opel Movano

již od 485 100 Kč*
Opel Movano
Budoucnost patří všem © 2018 Opel    WWW.OPEL.CZ
Kombinovaná spotřeba a emise CO2: 3,3–7,6 l/100 km, 88–153 g/km.
* Uvedená cena je bez DPH.
Zobrazené nebo zmíněné modely nebo prvky mohou obsahovat výbavy za příplatek.